June 29, 2011

buruk T_T


tak lawa la
ikut warna zaman dulu
tapi tengok lama-lama
nice jugak eh
HAHAHA


but better than this one la


dah tak reti nk improvise kee

June 26, 2011

AAK


penat keje untuk J-Card Day untuk dua hari

first day, a day before the J-CardDay sangat bosan
biasa la, jusco, memang tak ramai orang
lagi-lagi department Audio Visual yang aku jaga
siapa je la nak beli TV
work 11am-11pm
penat berdiri je

second day, J-CardDay.
memang korang bangun awal semata nak shopping j-cardday eh?
pukul 9am da datang apehal
so orang ramai datang
perasan tiga staff/lecturer masscomm
sorang staff yang chubby kt office tu
sorang maybe lecturer kot taktau nama, lelaki
sorang Puan Anusha
Puan Anusha beli TV besa ye. hebat.
work 8am-11pm
ini serious penat nak mati
penat kerja tu tak kesah, tambah pulak penat berdiri
massage pleeaaasseee!

Isnin ni start keje fulltime dekat Parkson. jyeah!

June 21, 2011

pusing-pusing

dulu busy study la ape la
jarang post

sekarang cuti
jarang post jugak

blogwalk je banyak

kbye

June 16, 2011

my city

lagu : ok
takde la minat sangat tapi sedap didengar la

v.clip : nice
takde la macam gempak mcm 'wuaaauuuu~' tapi entah aku rasa vclip ni cool, mungkin sebab resolution dia tinggi, pencahayaan & dia tunjuk wargakota/pelbagai orang

ok aku memang tak pandai comment. kbye. enjoysss~


ada tak?


ada tak antara korang yang
TAK PERNAH
sambut hari bapa
atau
father's day
-__-'

pernah ke tak pernah ke
aku ada cara dia
click sini

dan

ada tak antara korang
kenal
LAB RAT

alaa yang band vocalist dia vocalist Love Me Butch dengan wife dia tu
stylo dow!
jom check-out diorg
click sini

dan lagi satu

pernah tak korang makan M&M?
time korang makan tu
ada tak korang rasa macam
eh nak warna ni lah, nak warna tu lah.
ade?
ade ke takde ke
pernah ke tak pernah ke
ce korang chekc-out pasal M&M ni

June 10, 2011

Carl Samsudin: Bukan Salah Perempuan

Carl Samsudin: Bukan Salah Perempuan: "Assalamualaikum. Readers tak kira lelaki atau perempuan. Tak kira bangsa apa sekali pon. Kali ini aku nak buat satu entry yang amat berguna..."

jangan gelak

video

maaf kami noob.

June 3, 2011

What way?

THE DENTSU WAY


i'm not the type of person who enjoy reading books
i'm not the type of advertising student who love marketing much

but i don't know why
i'm so excited want to buy this book
i'm so want to read this book
really want to know about the content of this book

it's started when i attending an AdTalk which talk by Dentsu Malaysia
the talk was very awesome
and they also promote their book which is The Dentsu Way

Dentsu One of the largest and most successful advertising companies in the world, Dentsu has pioneered a sophisticated new cross-communication strategy--and now it's being revealed for the first time. In a world saturated with marketing messages, making your offering relevant is your biggest challenge. Dentsu's Cross Switch model meets it head on.

The Dentsu Way shares proven tactics for getting your message to consumers and creating "scenarios" to move them through calibrated Contact Points to meet whatever specific goal you set.

June 2, 2011

Menonggeng

Ada keje kosong?
Takde
Ada keje kosong?
Nope
Ada keje kosong?
*geleng kepala
Ada keje kosong?
Takde la dik

Habis tu aku nak keje ape??
Menonggeng kat rumah?

Apply intern xde reply, apply keje pn xde reply. Loser sial!
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone