August 21, 2010

ribut di minda


stress! tension!!
makin lama makin pening pale otak aku
ye, baru sem 3. sem 4 5 nanti lagi busy kan?
damn it! macam nak jerit je. macam nak maki je.
makin bertambah-tambah keje.
makin serabut kepala otak.
dengan nak layan assignment.
dengan nak layan kerenah lecturer.
dengan nak layan kerenah member².
dengan nak layan kerenah orang² sekeliling.
hah! hantuk kepala la.
berenti belejar? oh tidak. never.

August 20, 2010

senyap

jika saya senyap atau tak banyak cakap bermaksud:
  1. mengantuk
  2. sedang marah
  3. sedang berfikir
  4. segan
  5. malu
  6. belum senang dengan orang yang bersama
  7. otak serabot
  8. memendam dengan orang berdekatan
  9. tak suke dengan orang berdekatan

August 17, 2010

senyum sokmo

ini kami selepas kekenyangan berbuka di dataran. cik lala yang amek gambar. ingatkan tak ramai, rupenye bersepah orang berkhelah kat padang dataran tu. cool! tengok muke mamat blah kanan skali tu. first time dia senyum macam tu tahu! senyum lebar sampai mata macam katun. ^_^


haa ni dia kami dan cik lala skali. tengok. semua happy kan!? :D

August 13, 2010

Saya suke senyum

Just for sharing. This is TVC made by my classmate Zana, Mira, Ira, Mek, Kemek for their Consumer Behavior's Case Study assignment. This TVC is only for academic purpose. and I am one of their talent in this TVC. Enjoys~

video

August 7, 2010

Akulah Aku

akulah aku
yang selalu membuat kau tersenyum
walau seringku terluka
tapi tak mengapa

akulah aku
yang selalu hadir untuk mu
hingga nanti suatu hari
kau akan sedari

Keroz Nazri - Suatu Hari Nanti

August 4, 2010

saya bukan pengalah.

walaupun..

  1. saya tak berapa nak creative
  2. saya tak berapa nak cepat pick up
  3. saya tak berapa nak hebat main bola
  4. saya tak berapa nak hebat menyanyi walaupun saya ni vocalist sebuah band
  5. saya tak berapa nak pandai mengayat pompuan
  6. saya tak berapa nak pandai speaking/writing english
  7. saya tak berapa nak ada duit
  8. saya tak ada kerete nak bawak member jalan-jalan
  9. saya tak berapa nak pandai format computer walaupun saya bekas student computer science
  10. saya tak berapa hensem untuk memikat hati para gadis
  11. saya tak berapa nak lawak untuk menghiburkan hati orang
  12. saya tak berapa nak pandai dalam pelajaran, tak penah DL pun

walaupun begitu, saya harus teruskan hidup!