April 10, 2012

Hello milo . Lama tak post kan?

Marilah mengikut saya di Twitter. @AzamZamri


Sejak practical ni, saya mempunyai kemalasan nak bukak blogspot ni. sebab esok cuti. broadband baru topup, baru renew subscription as I'm using Celcom Instanet a.k.a prepaid broadband, maka tergerak lah hati nak mengepost satu post di sini. Disebabkan jarang online, maka keraplah saya dengan telefon pintar yang mempunyai applikasi Twitter, dimana saya lebih kerap menggunakannya. eih tak gheti lah den nak koba. ni lah lagi satu punca maleh nak post. idea nak tulis separuh je. k bye.

3 comments:

  1. buat laa..
    sebab da banyak tweet, maka macam malas or takde idea nak blogging. hoho

    ReplyDelete